روانشناسی علم زندگی

زندگی باید کرد، گاه با یک گل سرخ، گاه با یک دل تنگ... گاه باید رویید در پس این باران... گاه باید خندید بر غمی بی پایان... زندگی باوری می خواهد، آن هم از جنس امید... که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد! یک امید قلبی به تو گوید که خدا هست هنوز..

روانشناسی علم زندگی

زندگی باید کرد، گاه با یک گل سرخ، گاه با یک دل تنگ... گاه باید رویید در پس این باران... گاه باید خندید بر غمی بی پایان... زندگی باوری می خواهد، آن هم از جنس امید... که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد! یک امید قلبی به تو گوید که خدا هست هنوز..

روانشناسی علم زندگی

بایگانی

آخرین مطالب

پربیننده ترین مطالب

پیوندها

حتما عروس خانواده، زمانی را برای با خانواده همسر تعیین کند و با صحبت کردن و گپ زدن، علاقه خود را نسبت به خانواده همسر نشان دهد. با این روش این علاقه دوطرفه می‌شود.

در گذشته عروس خانواده معمولا با خانواده همسر زندگی می‌کرد و هیچ مشکلی نداشتند؛ اما این فرهنگ با گذشت زمان کمرنگ‌ تر شده است متخصصان علم روانشناسی می‌گوید: وقتی زنی به مردی تعهد می‌دهد که با او زندگی کند، باید نسبت به علایق همسرش هم احترام بگذارد. به هرحال دوست داشتن بدون هزینه نمی‌ شود. در برخی از مواقع امکان دارد که زنی زندگی مشترکش را با خانواده همسرش آغاز کند.



 راه کارهایی برای بهتر ارتباط برقرار کردن با خانواده شوهر:

1- معصومانه برخورد کردن
یکی از ویژگی های عشق، معصومانه برخورد کردن است. زن باید با خود چنین سوالی مطرح کند که آیا همسرم را دوست دارم یا خیر؟ و هر کاری می توانم برای عشقم انجام دهم یا خیر؟ و یا در رابطه با مواردی که همسرم به آن علاقه دارد، چگونه عکس العمل نشان دهم؟

2- دیدن پدیده از دید مخاطب
یعنی افراد اصرار نداشته باشد که هر چیزی که من می بینم درست است. اگر زنی، خود را جای مخاطب (مادرشوهر) و یا جای کسی که همسرش با آنها یک مدت زندگی می‌ کرده، بگذارد و از دید آنها نگاه کنند، بسیاری از تنش‌ ها از بین می ‌رود. زنان نباید اصرار داشته باشند که همین که ما به ظاهر می بینیم، درست است؛ زیرا در این روش باعث می‌ شود بسیاری از چالش‌ ها بوجود آید؛ ولی زمانی‌ که خود جای خانواده همسر بگذارند و از دید آنها نگاه کنند، این چالشها و یا تنش ها از بین می رود.

در تعریف این موضوع می‌ توان به یک داستان بسیار جالب اشاره کرد؛ روزی کودکی از پدرش یک کاغذی می گیرد و از او تقاضا می‌ کند که پاکتی به او بدهد. پدرش عصبانی می شود که برای چه می‌ خواهی ؟ پدر کارش را رها کرده به دنبال پاکت می‌ گردد و بالاخره پیدا می‌کند. دوباره فرزندش می ‌گوید: پدر به من یک خودکار بده. این بار پدر عصبانی می شود و به حرفهای فرزندش اصلا اهمیت نمی ‌دهد.

شاید ما از دید خود رفتار اطرافیان را در نظر می‌ گیریم؛ کاملا زشت و مچاله و بی ‌حرمتی باشد، ولی وقتی از دید مخاطب به آن نگاه کنیم، سرشار از بوسه است. وقتی خانواده همسر به زن حرفی می‌ زنند که به نظر زن تند می‌ آید بیشتر از جنبه دوست داشتن نگاه کرده و جنبه مثبت آن را ببیند.

3- رابطه ‌های بدون حضور همسر
زن باید زمانی‌ که همسرش در خانه نیست، به صورت تلفنی و یا حضوری با خانواده همسرش ارتباط برقرار کند و یا جویای حال آنها شود. این باعث می‌ شود که خانواده همسر بپذیرند که برادر و یا پسر آنها در این ارتباط واسطه نبوده و خود عروس‌ شان تمایل دارد که با آنها ارتباط برقرار کند.

4- برای خانواده همسر وقت بگذارید
حتما عروس خانواده، زمانی را برای با خانواده همسر تعیین کند و با صحبت کردن و گپ زدن، علاقه خود را نسبت به خانواده همسر نشان دهد. با این روش این علاقه دوطرفه می‌شود و با ایجاد صمیمیت بیشتر شناخت ها بیشتر شده و سوء تفاهم های ناشی از عدم شناخت و قضاوت های عجولانه کمتر اتفاق می افتد.

5- با خانواده همسر مشورت کنید
عروس خانواده حتی امکان دارد مثلا پختن غذایی را از قبل بلد باشد؛ اما دستور پخت آن را دوباره از مادرشوهر و یا خواهر شوهرش بپرسد. این نشانه احترام گذاشتن به مادرشوهر است. با این روش می ‌تواند رابطه ها را کاملا تشدید کندو حتی امکان دارد در برای انجام کاری از قبل مصمم باشد؛ اما بازهم به نشانه احترام با مادر و پدر و خواهر همسرش، با آنها مشورت کند.

6- به همسر خود اجازه بدهند که زمانی را با خانواده خود، تنها باشد
زن و شوهر نباید در هر جا کنار هم باشند. زنان باید به همسران خود اجازه بدهند که وقتی را برای خانواده خود صرف کند و با هم راحت باشند؛ زیرا با این روش، خانواده همسر چنین تصوری را نمی کنند که عروس‌ شان در روابط آنها اختلال به وجود آورده است.

7- با خانواده ی همسرتان به چشم اعضاء خانواده ی خود بنگرید

همه ی ما احساس بخشش فوق العاده ای نسبت به اعضاء خانواده ی خود داریم و بسیاری از خطاها و رفتارهای نامناسب آنها با خودمان را خیلی راحت بخشیده  و حتی برای همسرمان یا دیگران اشتباهات خانواده یمان را توجیه می کنیم اگر مشابه این احساس درباره ی رفتارهای نا مناسب همسر نیز در خودمان ایجاد کنیم رابطه ها بسیار صمیمی تر و در نتیجه آرامش رابطه مان با همسرمان بیشتر می شود.

8- روابط را بر پایه ی احترام و کمی حساب شده شروع کنید.

این یک اصل اساسی است که با هر فردی که آشنایی محدودی داریم بهتر شروع روابط را با احتیاط بیشتری و همراه با احترام مضاعف آغاز کنیم و پس از آشنایی بیشتر متناسب با علایق و شخصیت خانواده ی همسر با آنها روابط مناسب و صمیمیی را آغاز و ادامه می دهید 

منبع

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی